FAIL (the browser should render some flash content, not this).
O nama
PDF Štampa El. pošta

Marketinška agencija Info Press počela je sa radom pre 10 godina. Ideja nam je bila da olakšamo svakodnevni život sugrađanima tako što ćemo im na jednom mestu ponuditi  informacije o servisima, radnjama, ordinacijama,  školama itd.  koje su u njihovom kraju.  Nas prvi štampani oglasnik bio je Mirijevac. Tokom godina raslo je interesovanje za ovu vrstu oglašavanja, povećavao se obim posla pa su tako nastajali i ostali oglasnici: Karaburma, Konjarnik,  Braće Jerković i Bulevar. Svaki od oglasnika štampa se i distribuira jedanput mesečno  u tiražu od 20 000 primeraka (ukupno 100 000 primeraka).

Distribucija oglasa je u roku, precizna i profesionalna,  na veliko zadovoljstvo svih naših korisnika i onih koji se kod nas oglašavaju.  Danas,  sa pomenutih pet oglasnika,  pokrivamo ceo istočni deo grada, a plan je da se proširimo i na druge gradske teritorije.

Info press oglasnici su prepoznatljivog naziva, formata,  a Mirijevac i naslovne strane. Tokom godina svojim radom stekli smo veliko poverenje komitenata tako da su oni naša najbolja reklama i preporuka.
Osim oglasavanja u štampanim izdanjima, nudimo i  mogucnost izrade visit karti, pamfleta, letaka i sl.(kao i njihovu distribuciju). Svaki naš komitent dobija prostor i na portalu u odgovarajucoj rubrici uz povlašćenu formu popune podataka.